Nieuwsberichten

Oproep V&VN

Beste voorzitters/secretarissen van V&VN-afdelingen,

 

V&VN is ervan overtuigd dat verzorgenden en verpleegkundigen waardevolle oplossingen kunnen bieden als het gaat om de aanpak van de personeelstekorten. Wie anders dan jullie weten wat er nodig is om de medewerkers in de zorg te houden? Toch is de vertegenwoordiging vanuit de praktijk in regionale organisatiestructuren niet vanzelfsprekend, want er worden nog steeds veel beslissingen voor jullie genomen in plaats van door of met jullie. En dat wil V&VN graag veranderen…

 

V&VN maakt daarom ruimte binnen werkgeversorganisaties verantwoordelijk voor de RAAT (regionale actieplannen aanpak tekorten), zodat jullie stem gehoord wordt. Zo sluiten er nu verzorgenden en verpleegkundigen aan in de ‘RAAT van impact’ in Gelderland, die onafhankelijk advies uitbrengt over de plannen en de voortgang. We zoeken momenteel voor elke regio deelnemers die het regiobestuur gevraagd en ongevraagd durven adviseren. Voor regio Utrecht zoeken wij specifiek starters voor een schaduw RAAT, waar zij bestuurders volgen en adviseren. Ben jij verzorgende of verpleegkundige en op zoek naar een leiderschapspositie in de regio in regio Zuid-Holland Zuid of Haarlem/Kennemerland? Meld je dan specifiek aan voor de dialoogsessies met de regionale bestuurders, waar we na afloop gezamenlijk op zoek gaan naar een leiderschapsrol binnen de organisatie.

 

Durf jij je mening over de personeelstekorten te geven en wil jij invloed in je eigen regio? Meld je dan bij Amanda Sijstermans. Voor meer informatie over alle lopende projecten E: a.sijstermans@venvn.nl T: 0630334700.

 

 

Met vriendelijke groet,

Amanda Sijstermans
ProjectcoordinatorVerpleegkundigen & Verzorgenden Nederland
Churchilllaan 11, 3527 GV, Utrecht
Postbus 8212, 3503 RE, Utrecht
M. 0630334700
werkdagen ma-vr
www.venvn.nl     info@venvn.nl

V&VN op Twitter: www.twitter.com/venvn


Gepubliceerd:19-10-2018
Aantal keer bekeken:229

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website