Tweedaagse Cursus Urologie bij Spaarne Gasthuis

  • 29 augustus 2024
  • Nieuwsbericht
  • Urologie Verpleegkundigen

Vanuit het Spaarne Gasthuis worden al jaren zeer goed gewaardeerde cursussen urologie voor doktersassistenten, verpleegkundige en operatieassistenten uit het hele land gegeven. Het doel is verdieping en verbreding van de kennis waardoor kwaliteit van en plezier in de urologische zorg vergroot!

2023 Cursusurologiespaarnegasthuis

Bij de basiscursus wordt de urologie in de volle breedte onderwezen, er zijn workshops en casuïstiek wordt besproken. Daarnaast biedt de gevorderdencursus nog meer verdieping en inzicht wat er in deze huidige, multidisciplinaire tijd bij een patiënt allemaal komt kijken (o.a. met presentaties van aanpalende specialisten als een microbioloog, oncoloog, radioloog en nefroloog) en een carrousel waarbij deelnemers zelf hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Alle presentaties worden door de urologen en andere medisch specialisten verzorgd.

Beide cursussen zijn als tweedaagse cursus opgezet met een donderdagmiddag van 15:30 tot 21:00 uur en een zaterdag van 9:30 tot 17:30 uur. Bij de basiscursus zit ook nog een uitgebreide e-learning en bij de gevorderdencursus ontvangen de deelnemers het 'Leerboek Urologie'. Beide cursussen zijn geaccrediteerd vanuit V&VN.

Urologie cursus basis
Donderdag 7 november 2024
Zaterdag 16 november 2024
Plaats: Hoofddorp
Meer informatie en inschrijven via: Urologie cursus basis

Urologie cursus gevorderden:
Donderdag 23 januari 2025
Zaterdag 8 februari 2025
Plaats: Haarlem
Meer informatie en inschrijven via: Urologie cursus gevorderden

Contact
Neem voor vragen contact op via cursusurologie@spaarnegasthuis.nl

Meer informatie opleidingen